на живо

Новогодишно със звездите на родния спорт - част първа (ВИДЕО)

Някои от най-добрите ни състезатели отправиха своите пожелания чрез bTV

Новогодишно със звездите на родния спорт - част първа (ВИДЕО)

За тях годината бе кошмарна. Отменени бяха олимпийските игри в Токио, световни и европейски първенства. Затвориха залите им, забраниха им да тренират заедно, натикаха ги по домовете им и ги принудиха да проявят невероятна фантазия, за да продължат да… тренират. Много от тях пребориха и коронавируса.

Спортистите ни искат да забравят 2020-а, но силата на духа им не може да бъде сломена от пандемията. Потърсихме част от елита на спортната ни нация, за да заснемем видео с техни пожелания. След двете коледни части (12), дойде време за новогодишните поздрави.

На молбата ни откликнаха двама от най-добрите български състезатели в тениса на маса - Мария Йовкова и Денислав Коджабашев. Двойката пожела на всички здраве и успехи през наближаващата 2021 г.

Пред камерата ни застанаха и баща и син Назарян, които са доказателството, че крушата не пада по-далеч от дървото.

2020-а бе изключително успешна за 18-годишния Едмонд, който стъпи на европейския връх в борбата, при това в дебюта си при мъжете. Тийнейджърът не остави шанс на конкуренцията на шампионата на Стария континент в Рим. Така той тръгна по стъпките на великия Армен Назарян - двукратен олимпийски шампион.

Семейство Назарян си пожела през 2021 г. да има повече поводи за усмивка.

Новогодишен поздрав отправиха и гимнастичката от ансамбъла Ерика Зафирова и нейният любим - състезателят по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун.

Футболистите на "Левски" - близнаците Радослав и Борислав Цоневи, чието възстановяване от тежки контузии продължава, пожелаха 2021 г. да ни предложи повече позитивни моменти. "Най-хубавото на 2020 г. е, че свърши", отбелязват те, а ние няма как да не се съгласим.

Европейските шампионки по бадминтон - сестрите Габриела и Стефани Стоеви, изразиха надежда, че и през 2021 г. ще радват родните фенове с успехи. Поздрав и от техния любимец - лабрадорът Бък!

Екипът на bTV Ви пожелава здраве и щастие през 2021 г. Дано тя бъде по-добра, по-силна и по-спортна от 2020-а!