на живо

Нуно Томаш пред bTV: Не можем да си позволим да допуснем гол тук

Гледайте цялото интервю на футболиста в студиото преди мача на ЦСКА с "Зоря" Луганск тази вечер от 20:00 ч. по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg

Нуно Томаш пред bTV: Не можем да си позволим да допуснем гол тук

В ЦСКА нямат илюзии, че срещата срещу украинския "Зоря" Луганск от третиря квалификационен кръг за влизане в групите на Лига Европа ще бъде лесна.

Напротив - отборът очаква тежък двубой, днес (8 август) на националния стадион "Васил Левски". Мача може да гледате пряко по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg от 20:00 ч.

Пред bTV футболистът на "червените" Нуно Томаш разкри каква ще е тактиката за сблъсъка:

"Първо и най-важното е да не допуснем гол тук, подобно на двата мача у дома срещу "Титоград" и "Осиек". Не можем да си го позволим. Сигурен съм, че ще успеем да вкараме 1 или 2 попадения вкъщи", разкри той.

"Червените" за разучили съперника добре и знаят точно какво ги очаква.

"Миналата година играха срещу португалския "Спортинг" Брага и ги отстраниха. Не само това, но и отбелязаха два гола в Португалия, което никак не е лесно. След като се изправихме срещу "Шахтьор" по време на лагера и видяхме как играят, знаем, че украинските отбори са тежки съперници и със сигурност няма да ни е лесно", заяви Томаш.

Снимка: Lap.bg

В своя арсенал обаче играчите имат опитен наставник в лицето на Люпко Петрович.

"Той със сигурност се отличава с опит. Знае как да разчита футболистите, как да говори с нас и се опитва да изкара най-доброто, на което всеки един е способен", хвали го Нуно.

Колко време е отнело на Томаш да избере ЦСКА? Какво е научил от Бодуров? Колко добре позната е системата 3-5-2 за него? Гледайте тази вечер (8 август) от 20:00 часа по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg