на живо

Обратно в училище с Иван Боянов и Димитър Тасев (ВИДЕО)

Спортните журналисти от bTV представиха професията от първо лице

Какво е да бъдеш спортен журналист? На този въпрос намериха отговор учениците от столичното 125-о училище "Проф. Боян Пенев", които се срещнаха с нашите репортери Иван Боянов и Димитър Тасев.

Двамата журналисти от спортната редакция на bTV се върнаха обратно в училище и представиха от първо лице професията и отговорността, която тя носи.

„Беше приятно да се завърнем в клас, обратно в училище. Видях много любопитни погледи. Получи се интересна дискусия и се радвам, че имаше такъв интерес към спортната журналистика и конкретно към нашата редакция“, заяви Тасев.

„Тяхното любопитство ни кара и нас да сме по-любопитни, а понякога забравяме колко е важно това любопитство, за да успяваме да се научим да правим нещата правилно. Да ги правим от сърце, да ги правим с емоция и страст и това е едно звънче, което понякога трябва да звънва, за да не забравяме“, допълни Боянов.

Сред присъстващите беше и Симеон, който иска да бъде спортен журналист. „Разбрах много нови неща от тях и много ми хареса срещата. Най-ценният урок, научен днес? Да не се продаваш и да вярваш в своето. Искам все повече да стана спортен журналист."

Тагове: