на живо

Очаквайте: Мисия „Златно момиче”

Флорина Иванова и нейните 96 часа с грациите – смях, приятелство, синини и сълзи

Шест дни. Четири от тях - от сутрин до вечер в залата. Здрави тренировки. 96 часа живот в ритъма на Златните момичета.

Сън, събуждане, хранене. Спазване на техния режим. Също като тях - кошмарни мигове след безмилостния кантар. Той, разбира се, показа, че трябва да се слабее.

Флори тренира. Стиска зъби. Боли я всичко. Брои си синините по краката и ръцете, но не се оплака. Гладува. И сваля.

Свали почти всичко, което й бяха поръчали. Почти не се докосна до мобилния си телефон - пълна детоксикация на ума и съзнанието! Понякога й се случваше да заспи направо върху състезателния килим...

Мисия „Златно момиче” има само една мисия... да покаже в дълбочина, без преструвки и редакция какво е да живееш с ореола и да носиш короната на едни от най-обичаните момичета на България - грациите от националния отбор по художествена гимнастика.

Към лагера им в „Спортпалас” във Варна потегли Флорина Иванова. И това не е случайно. Тя обича гимнастиката и инстинктивно „хвърля и лови” уредите, докато следи всяко движение на подиума.

Някога Флори сама е летяла по подиума. Лягала е и е ставала с мечтата да стане Златно момиче. Години наред животът й минава именно в залата по художествена гимнастика, която тя напуска окончателно през 2008-а.

Какво се случва сега? След като този лагер приключи? Трябва ли да се притесняваме, че едно от любимите лица на спортната редакция на bTV може да избере да си остане там - сред бухалките, лентите и обръчите, където никога не й е било лесно, но накъдето сърцето я тегли?

Цялата истина гледайте в неделя (3 февруари) в bTV Репортерите.

А тук може отново да се насладите на първия филм от тази наистина специална поредица – „В ръкавиците на Кобрата” с Иван Боянов.

Тагове:

@