на живо

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Всички мачове от Шампионската лига тази вечер

Champions TV ще ви покаже напълно безплатно комбинирано предаване

Getty Images/Guliver Photos

На btvnovinite.bg можете да следите безплатно най-интересното от всички срещи с комбинираното предаване в реално време – Champions TV. Излъчването на ChampionsTV започва след 21:30 ч.

На btvnovinite.bg можете да видите и всички голове и репортажи от двубоите след техния край.

Футболният маратон в каналите на bTV Media Group започва с един сблъсък на гиганти. Испанският вицешампион "Барселона" посреща първенеца на Италия "Ювентус" на своя "Камп Ноу”. Срещата ще бъде излъчена по bTV Action. По същото време в ефира на RING пък може да проследите завръщането на "Манчестър Юнайтед" сред елита на Стария континент. "Червените дяволи” ще се изправят срещу швейцарския "Базел".

Студиото преди мачовете започва в 21 ч., а самите срещи са с начален час 21:45.

Ексклузивно на Voyo.bg ще бъдат предавани други два двубоя. "Рома" посреща "Атлетико" Мадрид в един от ключовите мачове в група С, където са още "Челси" и "Карабах". Също на Voyo.bg можете да гледате новите попълнения на френския ПСЖ Мбапе и Неймар в действие. Тимът им гостува на "Селтик".

Champions TV ще ви покаже и най-интересното от "Байерн" Мюнхен - "Андерлехт", "Бенфика" - ЦСКА Москва, "Челси" - "Карабах" и "Олимпиакос" - "Спортинг" Лисабон в реално време.

Тагове:

@