на живо

Официално: Милош Крушчич вече не е треньор на ЦСКА

Той е подал оставка след загубата на финала за Купата на България

Lap.bg

Милош Крушчич вече не е треньор на футболния ЦСКА. Това обявиха "червените" на официалния си сайт. 

Такъв развой на събитията се очакваше, след като тимът от стадион "Българска армия" загуби финала за Купата на България срещу "Локомотив" Пловдив след изпълнение на дузпи. Самият Крушчич заяви минути след поражението, че ще проведе разговор с ръководството и не изключи да напусне поста.

"Армейци,

след загубения финал за Купата на България, наставникът Милош Крушчич декларира желанието си пред клубното ръководство да освободи поста като старши треньор. Той пое своята отговорност за неуспеха и подаде оставка, която бе приета от собствениците на клуба. Заедно с него си тръгва и помощникът му Деян Фияла", се казва в съобщението на официалния сайт на ЦСКА.

По-рано през деня "червените" проведоха тренировка на базата в Панчарево. Тя беше водена от Стамен Белчев. Очаква се той да бъде следващият треньор на ЦСКА.

Белчев води тима от стадион "Българска армия" между ноември 2016 г. - май 2018 г. Първоначално той беше временен вариант, но в крайна сметка остана начело на тима за 56 срещи. След като напусна ЦСКА, Белчев беше треньор в "Арда", но двете страни се разделиха по взаимно съгласие през април 2020 г.