на живо

Официално: Отложиха "Левски" - "Лудогорец" за септември

Мачът трябваше да се изиграе тази неделя на ст. "Георги Аспарухов"

Lap.bg

Спортно-техническата комисия към БФС реши да удовлетвори молбата на "Левски" и отложи мача на "сините" от първия кръг на Първа професионална лига срещу "Лудогорец". Двубоят трябваше да се изиграе тази неделя на стадион "Георги Аспарухов", но вече новата дата на сблъсъка е 6 септември с начален час 20:00.

От "Левски" поискаха отлагане на срещата, заради участието на тима във втория предварителен кръг на Лига Европа. Отборът на Николай Митов излиза в четвъртък в гостуване на "Хайдук" Сплит.

Решението на СТК:

"Решение - 11.07.2017 г

- По молба от ПФК „Левски“ за отлагане на срещата от I-ви кръг на Първа професионална лига между отборите на ПФК „Левски“ и ПФК „Лудогорец“ насрочена за 16.07/неделя/2017 г от 21.00 часа със съгласието на ПФК „Лудогорец“, Нова Броудкастинг груп и Футбол Про Медия, срещата се отлага и се насрочва на 06.09/сряда/2017 г от 20.00 часа, което е първата официална дата за отложени срещи от календара на БФС", съобщиха от Спортно-техническата комисия.

От сайта на БФС също така информират, че двубоят на "Ботев" Пловдив и "Пирин" ще се играе по програма в неделя и няма да бъде отлаган. Той обаче ще започне от 20:30 часа, вместо от 18:45 часа.