на живо

Официално: Стамен Белчев се завърна начело на ЦСКА

Той заменя Милош Крушчич

cska.bg

Стамен Белчев е новият треньор на ЦСКА. Той заменя на поста Милош Крушчич, който по-рано днес се раздели с отбора вследствие на загубения финал за Купата на България срещу "Локомотив" Пловдив.

Белчев ще даде първата си пресконференция утре (петък) от 11:30 ч., като можете да я гледате на живо на btvnovinite.bg, както и на bTV Спорт във "Фейсбук".

"Армейци,

Стамен Белчев е новият старши треньор на ЦСКА. Той заменя сърбина Милош Крушчич, който по-рано през деня се раздели с отбора. Белчев веднага се включи в работния процес на тима и ще го изведе начело в дербито с "Лудогорец", гласи съобщението на сайта на "червените".

Крушчич пристигна на "Българска армия" като помощник на бившия треньор Люпко Петрович. От октомври 2016 г. той застана на треньорския пост. Под негово ръководство тимът изигра 21 мача, като загуби финала за купата, а в класирането на Първа лига в момента е на трето място.

Стамен Белчев бе треньор на "червените" в периода ноември 2016 г. - май 2018 г. Първоначалната прогноза бе, че той ще бъде временен вариант, но се задържа на поста за 58 срещи. 

Активът му начело на "армейците" бе 36 победи, 15 равенства и 7 загуби.

Стамен Белчев бе уволнен през април 2018 г., а временно мястото му бе заето от Христо Янев, преди да бъде назначен Нестор Ел Маестро.