на живо

Огромни съблекални за удобство на "Ливърпул" и "Челси" (ВИДЕО)

Гледайте мача за Суперкупата на Европа на 14 август по bTV Action fот 21:00 ч.

Огромни съблекални за удобство на "Ливърпул" и "Челси" (ВИДЕО)

В едни от най-модерните, просторни и удобни съблекални футболистите на "Ливърпул" и "Челси" ще могат да успокоят "сценичната си треска" преди да излязат в двубоя за Суперкупата на Европа.

Мачът ще се изиграе на "Водафон Арена" в Истанбул на 14 август и ще бъде предаван пряко в ефира на bTV Action от 21:00 ч.

Един срещу друг ще се изправят победителите през миналия сезон в Шампионска лига - "Ливърпул", и в Лига Европа - "Челси". За първи път два английски тима ще спорят за трофея, който по своеобразен начин ще даде старт на новата кампания в европейските клубни турнири.

Снимка: Getty Images

За първи път мачът ще се проведе в мегаполиса Истанбул, който ще приветства хиляди английски фенове. Както всичко в един от най-големите градове в света, така и съблекалните на двата тима ще бъдат огромни.

Преди да влязат в "своето царство" на "Водафон Арена", мърсисайдци ще бъдат посрещнати от снимка от триумфа на тима преди няколко месеца в Мадрид.

Така ще бъде и за "Челси". "Сините" от Лондон ще се опитат да преборят статистиката, според която в 23 случая от 43 финала Суперкупата отива в ръцете на победителя в по-силния европейски клубен турнир.

Какво ще определи съдбата този път? Гледайте мача между "Ливърпул" и "Челси" на 14 август от 21:00 ч., пряко по bTV Action.