на живо

Любослав Пенев официално треньор на ЦСКА - на живо по RING.BG и btvnovinite.bg

Представянето започва в 16.30 часа

Днес от 16:30 пряко по RING.BG и на сайта btvnovinite.bg/live може да гледате представянето на Любослав Пенев за старши треньор на ЦСКА.

Треньорската кариера на Любослав Пенев започва в средата на август 2008 година в националния отбор като асистент на Пламен Марков. Той заема поста до началото на следващата календарна година.

На 5 март 2009 е назначен за старши треньор на ЦСКА и успява да класира отбора за евротурнирите. В първото издание на Лига Европа, "армейците" отстраняват Дери Сити и Динамо Москва, за да се класират за груповата фаза на турнира. Те завършват с актив от 1 равен и 5 загуби. Януари 2010 година, Любослав Пенев е уволнен от поста старши треньор на ЦСКА.

В началото на сезон 2010/2011 е назначен за треньор на Литекс. С ловчанлии той печели титлата на България. В края на октомври 2011 напуска отбора от Ловеч, а няколко дни по-късно е назначен за селекционер на националния отбор на България.

Кариерата му начело на "лъвовете" започва с равенство срещу Унгария, последвана от победа срещу Холандия и загуба от Турция в контролни мачове. В първия си официален мач записва равенство с Италия. През юни 2014 е назначен за треньор на Ботев Пловдив, но заради кризата в клуба напуска поста само след един месец. В края на същата година, Пенев е уволнен от националния отбор след като тимът ни не успява да победи Малта.