на живо

"Цървена звезда": Ще бъде феноменално, ако не загубим от "Лудогорец"

Червено-белите се притесняват от финансовата стабилност на "орлите"

www.crvenazvezdafk.com

След като победиха малтийския "Валета" с 2:1 и се класираха за третия предварителен кръг от турнира Шампионска лига, част от футболистите на "Цървена звезда" изразиха своите притеснения от бъдещия им съперник "Лудогорец"

Атакуващият халф Александър Катай заяви, че срещу "орлите" ще им е нужна по-голяма концентрация от тази, която са показали срещу "Валета".

"Ще ни бъде трудно, Лудогорец инвестират много в този мач. Ще ни бъде нужен късмет, но също така и концентрация. Късметлии сме, че Валета не успя да реализира шансовете си", каза 25-годишният полузащитник.

Снимка: www.crvenazvezdafk.com

Крилото Славолюб Сърнич пък каза, че отборът му не трябва да си позволява да допуска грешки срещу разградчани.

"Предоставихме твърде много шансове на Валета, но това не трябва да се случи срещу българския тим. Работим за коригиране на грешките си, но ще ни бъде трудно тъй като в клуба на Лудогорец се инвестират много пари", заяви Сърнич.

"Вече мислим само за Лудогорец и ще бъде феноменално, ако не загубим мача си като гости и всичко се реши в Белград", добави нападателят на червено-белите Предраг Сикимич.

Късно снощи шампионът на България победи с 3:0 "Младост" (Подгорица) в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.