на живо

Откраднаха купата на световното от... НДК (ВИДЕО)

Куп звезди са заподозрени. Кой ли е виновникът?

Купата, която ще бъде връчена на световния шампион по футбол след шампионата в Русия, е открадната! За последно тя е забелязана в... Националния дворец на културата в София!

Това не е фантазия, а сценарият на реклама на букмейкърска компания, посветена на най-чакания футболен форум на планетата.

Всъщност, Националният дворец на културата е в... Москва и е арена на изискано парти с куп известни футболисти. Диего Марадона, Кафу, Висенте дел Боске и Щефан Ефенберг обаче са под прикритие. Тяхната цел е да се докоснат до трофея, който вече веднъж са държали в ръцете си.

Кой от тях успява? Предстои да разберем.

Именно заради тази продукция в България преди месец пристигна дел Боске - селекционерът на Испания, който изведе тима до световна (2010) и европейска (2012) титла. Самият клип пък създава впечатление, че и другите футболни легенди са били у нас. Потвърждение за това все още няма.

Иначе световното първенство стартира на 14 юни в Русия. Дано търсенето на трофея даде резултат до 15 юли, когато той трябва да е в ръцете на футболните господари на света.