на живо

Отровната целувка на Кобрата развълнува интернет (ВИДЕО)

Действията на българския боксьор разделиха социалните мрежи

Отровната целувка на Кобрата развълнува интернет (ВИДЕО)

Скандалът с целувката между Кубрат Пулев и американската репортерка Джени Суши предизвика остри реакции по цял свят. Отвъд Океана действията на българина бяха определени от дамата, станала известна като Кралицата на голото суши, и нейния адвокат Глория Олред като "отвратителни".

Заради изненадващата целувка по устните Пулев е с отнет лиценз за щата Калифорния до 14 май, когато ще бъде изслушването му пред Атлетическата комисия, на която трябва да обясни защо е действал така спрямо американката.

1. В подкрепа на Пулев

У нас Кобрата по-скоро получи разбиране от страна на феновете в социалните мрежи.

"На тази жена гледах ѝ беше приятно, но после някой ѝ е дал акъл, че може да изкара пари. Но е срамно, защото след целувката ѝ се видя цялото чене", пише Елена Бишарова.

"Доколкото всички видяхме тя беше щастлива след тази целувка. Даже му благодари. Явно някой я подучи какво да прави", е мнението на Елица Колева.

"Какъв акт на насилие може да има в една единствена и то приятелска целувка! И точно за това тя я гарнира с хващането за задните части за което май само тя знае. Напред Кобра ние сме с теб", пише Кики Кеворков.

2. Мнения на обратния полюс

"Лека полека тук нещата започват да се оправят и такива "тарикатщини" не трябва да се толерират! Но трябва още време! В държавите с адекватни институции му "режат главата" веднага", казва Иван Иванов. 

"Целият облян в пот и кръв и иди да я целуваш по устата пред камерите. Сърбай си сега кашата", пише пък Иван Георгиев.

"Вината е негова! Защо я целува в ефир било то дали го искала или не! И като знаем, че има и сериозна приятелка човека! Толкова години труд от негова страна отидоха по дяволите...", е мнението на Танчето Георгиева.

Георги Божинов пък обобщава "Целувката на Кобрата може да се окаже доста отровна".

3. В атака срещу Джени Суши

Самата Дженифър Равало, която сама се представя като Джени Суши и Кралицата на голото суши, стана обект на яростни нападки от потребители. Профилът й в Инстаграм, който изобилства от провокативни снимки, е атакуван както от български профили, така и от такива от цял свят.

"Значи тази мацка, която е ок с това мъже да похарват суши от задните й части, се оплаква от целувката на Кубрат Пулев и иска да получи пари от несправедливо обвинени хора, когато тя самата вероятно е била адски пияна. Ирония!", написа потребител с никнейм land_ocar.

Разбира се, репортерката получава и подкрепа и призиви да си търси правата докрай. В този дух е реакцията американската звезда в женския бокс Клариса Шийлдс: "Боксовите фенове трябва да се срамуват от себе си. Тази жена беше сексуално нападната. Не само че той я целуна, но и хвана задните й части след интервюто. Не казвам, че Пулев трябва да бъде осъден на 20 години затвор или изобщо да бъде пращан в затвора. Трябва обаче да се извини и да му бъде потърсена отговорност", обяви Шийлдс.