на живо

ПАОК измъкна ценно равенство от "Бенфика"

ПСВ победи трудно с 3:2 БАТЕ Борисов

Reuters

ПАОК стигна до ценно равенство 1:1 при гостуването си на "Бенфика" в първия мач от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Реваншът на "Тумба" е след седмица.

Домакините започнаха по-уверено мача и в 6-ата минута гол на Жедсон Фернандеш бе отменен заради засада.

В края на първото полувреме португалският гранд получи дузпа за нарушение срещу Фернандеш в наказателното поле. Зад топката застана Пици, който хладнокръвно реализира за 1:0.

Футболистите на ПАОК запазиха самообладание и отбелязаха важния изравнителен гол в 76-ата минута. Тогава при центриране от фаул Фернандо Варела с глава нацели напречната греда, топката се върна в краката на Уарда, който я вкара за 1:1.

Снимка: Reuters

В другите мачове от плейофите тази вечер, ПСВ се наложи като гост с 3:2 над БАТЕ Борисов, а "Цървена звезда" и "РБ Залцбург" оставиха всичко за реванша след 0:0 в първата среща в Сърбия.

В сряда вечер каналите на bTV Media Group ще ви покажат на живо другите три плейофа за влизане в групите на най-комерсиалния футболен турнир.

Не пропускайте "Аякс" - "Динамо" Киев от 22 ч. по bTV Action, "Види" - АЕК от 22 ч. по RING, а по същото време на Voyo.bg e "Йънг Бойс" - "Динамо" Загреб. Студиото преди двубоите започва в 21:30 ч. по bTV Action.