на живо

Папазов: С розови очила съм и смятам, че всичко ще завърши с хепиенд (ВИДЕО)

"Г-н Сираков пък е реалист и се притеснява"

Баскетболният треньор Константин Папазов, на когото мажоритарният собственик Наско Сираков прехвърли 35% от акциите на футболния "Левски", даде ексклузивно интервю за bTV. Тити заяви, че е оптимист за бъдещето на "синия" клуб и довършването на сезона.

"Декларирах желанието си да получа акциите от г-н Божков с една-единствена цел тогава: да успеем да спасим клуба или да спечелим време по-точно. Когато "Левски" има такива фенове, няма как да приключи. Дори да се наложи да бъде в "Б“ група, пак ще бъде най-обичан от българските отбори. Но феновете не допускат той да бъде в "Б“ група.", каза Папазов.

"Отборът да не довърши сезона – аз не си го представям. Естествено, затова и светът е интересен, защото хората са различни. Нямат всичките еднакво мнение. Аз съм с розови очила и смятам, че всичко ще завърши с хепиенд. Г-н Сираков пък е реалист и се притеснява. Плюс това, неговата отговорност е по-голяма."

"Ако имаше лотария, щяхме да търкаме билетчета и да ни се паднат парите. Имаме много разговори и ще успеем, аз съм сигурен. Ще стане със спонсори. На чужд гроб никой да не плаче. Това си е наш проблем - как ще се случи... Водим разговори с много спонсори. Едно от нещата е, че г-н Сираков е твърд за някои параметри, за които аз лично бих се съгласил. Сега се доказва, че той е по-подходящ от мен."

"Време има достатъчно. Гледайте позитивните неща от днешната пресконференция. "Левски" няма да фалира, не се притеснявайте. "Левски" има достатъчно потенциал и в своите млади играчи. Трудности има огромни, но "Левски" ще бъде окей.", завърши Тити.

Снимка: Lap.bg

Тагове: