на живо

Партито на шампионите: В ритъма на хитовете от 90-те (ВИДЕО)

Футболистите и Клоп не пестиха сили на дансинга

Новият шампион на "Англия" - "Ливърпул", може и да почака, за да отпразнува с феновете си бленуваната от 30 години титла, но пък футболистите се насладиха на всяка една секунда от изминалата нощ.

Пандемията от коронавирус наруши плановете на мърсисайдци, които в средата на март бяха на две победи от триумфа. Три месеца по-късно, играчите останаха изолирани в хотел, за да гледат заедно мача "Челси" - "Манчестър Сити" и да изживеят "най-великата вечер в кариерите си".

С червени тениски "Шампиони 19-20" звезди като Върджил ван Дайк, Мохамед Салах и Анди Робърсън танцуваха под звуците на любимите си песни от 90-те години, пеейки в синхрон... точно както го правят на терена.

След редица интервюта за британските медии, към купона се присъедини и Юрген Клоп, който смая момчетата с танцовите си стъпки.

Спечелената седем кръга преди края титла на Англия бе празнувана и поливана с бира до ранните часове на днешния ден.

След последния съдийски сигнал на "Челси" - "Манчестър Сити" хиляди фенове на мърсисайдци се спуснаха към "Анфийлд" и близките улици, за да купонясват.

Заради коронавируса шампионският парад по улиците на града се отлага, но Юрген Клоп увери, че при първа възможност отборът ще празнува със своите фенове.