на живо

Първа лига се завръща с "Левски" - "Лудогорец"

Българският футболен съюз обяви програмата за рестарта

От Футболния съюз обявиха програмата за последните два кръга на редовния сезон в Първа лига, както и за полуфиналната фаза на турнира за Купата на България.

Още в деня на подновяването - 5 юни, ще има дерби между "Левски" и "Лудогорец" от 21:00 ч. Малко по-рано - от 18:45 ч., "Локомотив" Пловдив и "Етър" Велико Търново официално ще дадат рестарт на сезона.

Ясно е и кога ще се проведат първите полуфинали за Купата на Бъглария. За 9 юни от 20:30 ч. е насрочен мачът "Локомотив" Пловдив - "Левски", а на 10 юни от 21:00 ч. трябва да се изиграе "Ботев" Пловдив - ЦСКА.

Програмата:

След почти три месеца чакане, футболните фенове у нас може да си отдъхнат! За последно футбол в Първа лига се игра на 8 март. След това беше въведено извънредното положение заради пандемията от коронавирус. В тази ситуация бяха забранени всички масови събития, в това число и футболните срещи и тренировките.

Те бяха подновени миналата седмица със заповед на спортния министър Красен Кралев, издадена след консултации с Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и Министерството на здравеопазването.

Тагове: