на живо

"Първо съпруг, а после футболен крал": Жест на Меси към Антонела разтопи сърцата на феновете

Поведението на аржентинеца е пример за подражание

Reuters

Лионел Меси винаги е бил любимец на феновете. Но не само заради представянето си на терена, но и с образцовото семейство, което е изградил с детската си любов Антонела.

В понеделник 34-годишният аржентинец спечели "Златната топка" за рекорден седми път. Около избора му имаше, а и ще продължава да има много дискусии. За почитателите му обаче няма съмнение - Меси е номер 1, а поведението му е пример за подражание.

Преди церемонията по награждаването в парижкия театър "Шатле" Меси застана със семейството си на червения килим за традиционните снимки, но след известно време един от организаторите направи жест на Антонела да се отдръпне и Меси да бъде заснет само с трите си деца.

Това не се хареса на нападателя на ПСЖ. На видео се вижда, че той прави жест на съпругата си да остане, с което си заслужи още много похвали и добри думи от последователите си в социалните мрежи.

"Това е просто прекрасно. Той е мъж, който осъзнава, че семейството е всичко", пише потребител под клипа от ситуацията, който вече е вайръл.

Снимка: /Twitter

"Освен футболните му качества, това са нещата, които ни карат да обичаме Меси още повече", добавя друг негов фен.

Снимка: /Twitter

"Меси е страхотен човек. Първо е съпруг, а после е футболен крал", категоричен е трети потребител на социалните мрежи.