на живо

Първо сериозно предизвикателство за ПСЖ по пътя към голямата цел

Гледайте ПСЖ - "Байерн" Мюнхен пряко по bTV Action от 21:00 ч.

БГНЕС

Тази вечер за пръв път през сезона един срещу друг застават "Пари Сен Жермен" и "Байерн" Мюнхен в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата започва от 21:45 ч. и ще бъде предавана пряко по bTV Action. Коментарното ни студио започва точно в 21:00 ч. 

В първия си мач френския тим разгроми "Селтик" с 5:0, а германският победи с 3:0 "Андерлехт". Този двубой се очаква с огромен интерес, тъй като се счита за първия мач между сочените за големите фаворити за трофея в най-комерсиалния футболен турнир. Баварците всяка година оставят отпечатък в надпреварата, докато парижани тепърва ще трябва да се доказват, за да спечелят така желаната Шампионска лига.

И в двата отбора няма наказани, но пък Унай Емери няма да може да разчита на Хавиер Пасторе заради контузия, а Карло Анчелоти - на Хуан Бернат. До последно под въпрос за парижани ще бъде включването на Анхел ди Мария. В "Байерн" тепърва ще решават дали състоянието на Давид Алаба и Тиаго Алкантара е добро.

В последните шест мача помежду си двата отбора са си вкарали по осем гола, но французите имат четири победи, а германците - две. 

Снимка: Getty Images

С интерес се очаква и срещата между "Атлетико" Мадрид и "Челси". Тя ще бъде предавана пряко по RING.

Това ще бъде първи мач на испанците в Шампионсна лига в новия им дом - "Уанда Метрополитано", а играчите на Диего Симеоне ще се постараят да продължат добрата си домакинска серия от "Висенте Калдерон".

Още два мача ще може да гледате пряко на Voyo.bg от 21:45 ч. "Барселона" гостува на "Спортинг" Лисабон, а Георги Миланов и ЦСКА Москва приемат "Манчестър Юнайтед".