на живо

Първото Ел Класико за годината пряко по bTV Action и с Лео Меси

Аржентинецът попадна в състава на "Барселона" за мача днес

Настъпи време за нещо класическо! Нещо атрактивно! Нещо чакано! И нещо, което кара всички футболни привърженици да седнат удобно пред телевизионните екрани!

Ел Класико! Съдбата (и жребият) сблъска "Барселона" и "Реал" Мадрид на полуфинал в турнира за Купата на краля. За 35-ти път двата тима ще се изправят един срещу друг по пътя за един от най-ценните трофеи в Испания. Мачът може да гледате пряко по bTV Action от 21:30 ч.

Любопитното е, че балансът е 10:10 успеха до момента в турнира. 

Снимка: Reuters

Всъщност цялата история на съперничеството между двата клуба започва през далечната 1902 година, за да стигне до днес, когато отново ще можем да гледаме сблъсък на титани!

Добрата новина за футболните фенове е, че Лионел Меси попадна в групата на каталунците и най-вероятно треньорът Ернесто Валверде ще го използва днес. Аржентинецът притесни щаба на тима, след като получи болезнен удар в бедрото по време на мача срещу "Валенсия". Той обаче явно не е сериозно контузен и няма да пропусне днешния мач, както направи при предишния сблъсък през октомври 2018 г., когато отборът му спечели с 5:1 в първенството.

Снимка: Reuters

В "Реал" Мадрид изглежда нямат проблеми предвид четирите последователни победи преди "Ел Класико". Карим Бензема е основният коз на Сантяго Солари в битката днес.

"Барса" или "Реал"? Кой ще натрупа предимство преди реванша на 27 февруари, който отново ще може да гледате в каналите на bTV Media Group? Предстои да разберем тази вечер (6 февруари) от 21:30 ч. по bTV Action!