на живо

Пауло Аутуори: Българският футбол има нужда от такива мачове

Главният мениджър на "Лудогорец" поздрави ЦСКА

Lap.bg

Главният мениджър на "Лудогорец" Пауло Аутуори бе щастлив след минималния успех на "орлите" над ЦСКА и заяви, че българският футбол се нуждае от такива мачове.

"Поздравленията са към нашите играчи. Изиграха много добър мач днес. Смятам, че българският футбол има нужда от такива мачове с високо ниво на интензивност. Поздравления за нашия противник. Създадохме достатъчно положения, за да спечелим срещата. Не ни вкараха гол. Доволен съм, че през последните два мача "Лудогорец" показа, че може да играе добре и концентрирано в защита", започна Аутуори.

"Имам група от играчи, в които аз вярвам. Тони дойде и беше известно време без тренировки, но направи една подготовка с нас. Аз много го ценя. Един голям професионалист, който тренира всеки ден здраво. Той влезе много добре на мястото на Рафаел Форстър, а и увеличава опцията ни от футболисти в отбрана" - така бразилецът коментира включването на бившия ас на "червените" Антон Недялков в стартовите 11.

Аутуори говори и за двубоя със "Зрински": "Последния мач не успяхме да го спечелим заради една грешка в последната минута. Историята на Лудогорец не е много дълга, но това е клуб с амбиции. Почувствах след домакинския мач със Зрински, че в атмосферата липсва доверието към футболистите. Трудности идват, но ние трябва да бъдем убедителни и сигурни в нашата работа"

"Шампионатът е много дълъг и не се губи и печели всичко в първите мачове. Надявам се да направим в четвъртък един добър мач и да влезем в групите на Лига Европа", завърши Пауло Аутуори.

Тагове:

@