на живо

Павел Колев: Адаптирах се на "Герена" за 15 минути (ВИДЕО)

"Няма треньор, който да не иска Валери Божинов в състава си", каза новият изпълнителен директор на "сините"

bTV

Новият изпълнителен директор на "Левски" Павел Колев, обяви, че периодът му на адаптация към новото работно място е траял 15 минути. Той замени на поста Красимир Иванов в началото на 2019 г., давайки знак, че "сините" скоро ще имат нов собственик.

"Адаптирах се за 15 минути. Познавам всички тук, както и повечето футболисти. Сега имам и един добър приятел в отбора в лицето на Валери Божинов. Надявам се това ново начало да бъде успешно и да върнем "Левски" там, където му е мястото.", заяви новият шеф в "Левски".

Той постави подписа си под договора на второто ново попълнение за зимния трансферен прозорец на стадион "Георги Аспарухов". След като "сините" привлякоха Мартин Райнов, днес (7 февруари) с клуба парафира и Валери Божинов по изричното настояване на новия треньор Георги Дерменджиев.

"Георги Дерменджиев настояваше да има Валери Божинов в състава си. Мисля, че и предишният треньор искаше същото. Трудно е да се намери треньор, който да не иска Божинов. Не е имало никакви преговори. Разговорите продължиха 45 секунди. Той имаше време да изчисти нещата с "Ботев" Враца. Трябва да им благодарим специално, защото се разбрахме коректно и с тях не е имало никакви проблеми. При всяко положение имам нужда от такъв футболист", каза Колев.

Той добави, че по селекцията на "сините" все още се работи, като до края на седмицата се очаква да бъдат обявени последни нови попълнения, ако договорите им станат реалност.