на живо

Павел Колев: Ако трябва, ще довършим сезона с тези, които останат (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на "Левски" обяви, че е възможна продажбата на футболисти

Lap.bg

Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев обяви, че ако се наложи, клубът ще прибегне до продажбата на футболисти, за да закърпи бюджета, но ще довърши сезона.

Днес той се срещна с играчите и треньорския щаб, за да ги уведоми за състоянието на клуба. Той призна, че срещу клуба се водят дела, които са започнали още по време на предишното ръководство на клуба.

"Абсолютно вярно е. Делата не са 21, по-малко са. Това са казуси отпреди нашето влизане в клуба, няма нищо ново", заяви Колев.

"На футболистите казах това, което казах и на вас в петък. Тогава нямахме възможност да се видим, сега поговорихме. Така е честно, за да са наясно със ситуацията. Изслушаха внимателно какво им казах, преди това говориха с Хубчев. Той е по-спокоен и от мен."

"Възможно е да продадем играчи, за да закърпим бюджета. Засега конкретни оферти няма. Възможно е да се случи и с нови спонсорски и рекламни договори. Идеята на феновете за помощ е реална, работим по тези варианти, днес предстоят разговори и с тях."

"Мисля, че няма вариант "Левски" да не изкара сезона, ако трябва ще доиграем с тези, които останат. Дори да съм видял нещо конкретно, няма да го споделя с вас. Да си говорим празни приказки е излишно", заяви Колев.

"Всички сме заедно в тази ситуация. Има доста спекулации на тема дали ще остана в клуба. Аз съм си тук, няма да мърдам, докато не се стабилизират нещата", обяви шефът.

В събота (15 февруари) се подновява шампионатът в Първа лига, а "Левски" е домакин на ЦСКА. От фенските организации "Ултрас Левски" и Тръст "Синя България" призоваха привържениците за финансова подкрепа, която се изразява в изкупуването на билетите за всеки мач на тима.