на живо

Павел Колев: Дълговете на "Левски" са от порядъка на 24 млн. лв. (ВИДЕО)

"Не виждам пречка отборът да стартира сезона", заяви изпълнителният директор на "сините"

Павел Колев: Дълговете на "Левски" са от порядъка на 24 млн. лв. (ВИДЕО)

"Левски" има задължения от порядъка на 24 млн. лв., но обявяването на несъстоятелност не е на дневен ред. Това заяви изпълнителният директор на "сините" Павел Колев, който застана пред медиите след днешната среща между новия Управителен съвет и организираните привърженици.

Колев допълни, че не вижда пречка тимът да стартира сезона в Първа лига, но пожела да не коментира как ще изглежда съставът на 26-кратните шампиони.

"Има си ясни правила по Търговския закон. Има 30 дни, когато се изпадне в свръхзадължение. Все още не сме на този етап. Плащаме на контрагентите, проблемите са ни задълженията към персонала и НАП. Уговорката ни с НАП е да имаме нова среща през август и да пренастроим споразумението. Дълговете на "Левски" са от порядъка на 24 млн. лв., може би."

"Левски" е атрактивна хапка за рекламния пазар, но трябва да отчитаме в каква ситуация се намира икономиката на страната. Не е невъзможно негативните новини около клуба да правят рекламодателите предпазливи. Няма конкретно предложение за трансфери за играчи на "Левски”.

"Не виждам пречка отборът да стартира сезона. Не мога да коментирам с какъв състав ще играем срещу "Берое". Има и българи, и чужденци, които искат да играят в "Левски". "Левски" съществува все още и не е приключил историята си благодарение на феновете. За нас всяка стотинка е важна и всеки ден е важен. Ние разчитаме само на тях.", каза Колев.

Тагове: