на живо

Павел Колев: Съдията не повлия генерално на мача (ВИДЕО)

"В тези мачове най-важни са трите точки", заяви изпълнителният директор на "Левски"

Павел Колев: Съдията не повлия генерално на мача (ВИДЕО)

Новият изпълнителен директор на "Левски" - Павел Колев, заяви, че е доволен от съдийството на Владимир Вълков по време на дербито с ЦСКА от 23-ия кръг на Първа професионална футболна лига.

"Сините" победиха с 1:0 след автогол на Перейра, а Джеси от "червените" беше изгонен след директен червен картон в края на първото полувреме.

"Ние няма да нарушим традицията да не коментираме съдии. Не съм гледал повторенията на спорните положения. Този съдия се справи изненадващо добре предвид коментарите, които слушах преди срещата. В крайна сметка обаче не това е най-важното. Съдията не повлия генерално на мача. "Левски" стоеше по-добре от ЦСКА", категоричен е Колев.

Той все пак поздрави своите играчи за победата, както и за изкачването на второ място в класирането. "Левски" и ЦСКА имам еднакъв актив от точки, но "сините" имат предимство в преките двубои.

"От победата съм доволен, от играта - не. Днешната продукция не е качеството, което търсим, но в тези мачове най-важното са трите точки. Една победа няма как да постави началото на възхода за "Левски". Няма смисъл да внушаваме излишна еуфория. Нямаме обаче за поставена цел шампионската титла. Отборът би могъл да играе и по-добре, но много неща трябва да се променят, за да се удовлетворят претенциите на феновете", каза още той.