на живо

Павел Колев за трансферите: Пари няма - действайте

"Това можем да ви предложим!", обърна се изпълнителния директор на "сините" към футболистите

Lap.bg

Във футболния "Левски" няма пари за гръмки трансфери и за това преговорите с новите футболисти вървя по-лесно. Това обяви изпълнителният директор на клуба Павел Колев и обобщи с популярния израз "Пари няма - действайте".

"Преговорите с играчи сега вървят много по-лесно, отколкото преди година. Тогава цяла Европа знаеше, че "Левски" е богат и се налагаше да слушам монолози как трябва да платим определена заплата на даден футболист. Сега е много по-лесно. Обясняваме ситуацията, казваме какво може да предложим и тогава те си решават дали да пътуват до София. Простичко е, пари няма - действайте. Ние не караме никого на сила", заяви Колев.

Снимка: Lap.bg

До момента единственото ново попълнение в отбора е Орлин Старокин, а с тима тренират Валери Божинов и Атанас Курдов. На проби в "Левски" е юношата на "Еспаньол" Матео Стаматов.

"Сините" не крият, че интерес към техните играчи има, но в момента преговорите са в по-напреднал етап само за един футболист, чието име не беше споменато.

 

Снимка: Lap.bg

"90% от нещата за продажби за спекулации. Имаме конкретна оферта за футболист в момента. Надявам се, че това ще доведе до продажба. Когато всички стъпки бъдат извървени, ще съобщим официално. Ние имаме играчи, които предизвикват интерес и то сериозен. Въпрос е на обективни обстоятелства. В момента повечето клубове от Европа отчитат загуби. Другият сезон ще бъде тежък за всички. Нашите очаквания бяха консервативни, но смели, но едва ли ще бъдат оправдани. Надяваме се с тези трансфери да покрием солидна сума от задълженията в последните 4-5 месеца", заяви Колев.