на живо

Павел Върба: Каули направи разликата

"Мачът беше с изравнени сили"

Lap.bg

Треньорът на "Лудогорец" Павел Върба заяви, че двубоят с "Левски", спечелен с 1:0 от шампионите, е бил труден за тима му, а разликата е направил бразилецът Каули. Последният отбеляза красивия победен гол за "орлите" малко след почивката.

"Не си мисля, че мачът днес бе лек. Напротив - много тежък мач за нас. Може би и с малко повече късмет, Каули направи разликата с този прекрасен гол, който отбеляза."

Снимка: Lap.bg

"Мисля, че двата отбора дадоха максимума след тази дълга пауза, която се отрази главно игрово на терена, и то днес се видя. Когато не тренираш два месеца, просто губиш практика. Мисля, че както на нас, така и на "Левски" и на другите отбори, ще трябва повече време да влезем в ритъм и да достигнем оптималното си състояние"

"От друга страна искам да похваля моите футболисти за борбеността днес, за себераздаването и за добрия за нас резултат... Мисля, че са 14 дни някъде, няма и толкова, в които тренирахме всички заедно, което е просто невероятно малко и недостатъчно. Но времето е такова и това е еднакво за всички отбори."

"За нас е много ценен успех и съм радостен, че го постигнахме днес. Разбира се, все пак трябва да отбележа, че играхме не с кой да е, а с "Левски". "Левски", който няма да спре да се бори за титлата, разполага с добър отбор и днес се представи също на ниво."

Снимка: Lap.bg

Тагове: