на живо

Пелегрини: Доволен съм от резултата

Блан: Сити бе много по-силен от Челси

ПСЖ и Манчестър Сити си спретнаха интересно равенство в мач от четвъртфиналната фаза на Шампионска лига. Двубоят завърши 2:2, а след него двамата треньори останаха доволни от представянето на своите.

"Доволен съм от резултата, защото не е малко да вкараш два гола като гост и да не загубиш. Ако искаме да печелим обаче, не можем да си позволим да допускаме грешки като при първия им гол. Още от началото на мача показахме, че имаме желание да спечелим и да вкарваме голове, но късметът не бе на наша страна, а и смятам, че Ибрахимович бе в засада при втория им гол.", каза наставникът на англичаните Мануел Пелегрини.

"Предстоят ни още 90 минути, които в никакъв случай няма да бъдат по-леки. ПСЖ е много силен отбор, който не е лесно да бъде преодолян. У дома следващата седмица трябва да си свършим работата на терена", завърши Пелегрини.

"Знаехме, че в Сити има страхотни играчи и очаквахме подобен труден мач. Сити бе много по-силен от Челси, а и ние играхме по-зле, отколкото срещу Челси."

"Трябваше ние да поведем в резултата, а вместо това те ни вкараха без да създават нещо опасно. Вторият им гол също падна от нищото. Манчестър Сити показа голяма ефективност. Трудно е, когато допускаш два гола у дома. Смятам обаче, че ние сме по-добрият отбор технически погледнато и ако създадем същия брой шансове, ще успеем да се класираме", обясни старши треньорът на Пари Сен Жермен Лоран Блан.