на живо

Пенев отново не разкри дали остава в ЦСКА (ВИДЕО)

ЦСКА се приближава към 1000 минути без гол

За пореден път Любослав Пенев отказа да разкрие дали ще остане на треньорския пост в ЦСКА и през новия сезон. Специалистът бе категоричен, че ще коментира темата едва след края на първенството на 31 май, когато "червените" закриват кампанията си с мач срещу Литекс. Пенев заяви, че основната му задача е да изведе ЦСКА до място в тройката на "А Група" и по този начин да класира отбора за Лига Европа.

Утре (събота) от 17:30 ЦСКА гостува на Ботев (Пловдив) в опит да постигне първата си победа в официален мач през 2015 година. Ако не отбележат гол в 11-ти пореден двубой, „армейците” ще преминат границата от 1000 минути без попадение.

Именно слабата форма на „червените” пък е причината клубът да попадне в класация, публикувана на уебсайта на УЕФА за най-впечатляващите провали в похода към шампионската титла през настоящия сезон. Вижте любопитната статия тук:

Пенев заяви още, че не се интересува от информациите за евролиценза на ЦСКА. Той очаква да бъде посрещнат "прекрасно" от феновете на Ботев, въпреки че през миналото лято напусна клуба след едва месец на треньорския пост.

Междувременно в днешния ранен следобед около 30-ина хулигани пък са направили опит да изпочупят фен магазина до ст. "Българска Армия", но бързата реакция на управителя и охранителната фирма са предотвратили по-сериозен инцидент.