на живо

Пенев проведе първа тренировка с ЦСКА

След няколко дни той ще даде интервю за клубната телевизия

cska.bg

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев проведе първа тренировка с тима. В следващите дни той ще даде и специално интервю за клубната телевизия, разкриват "червените" на официалния си сайт. 

В неделя вечер от "Армията" изненадващо обявиха раздялата си с Бруно Акрапович и смяната му с Пенев.

"Армейци,

ЦСКА направи първа тренировка под ръководството на новия старши треньор Любослав Пенев.

Точно в 17:00 часа наставникът изведе "червените" за следобедно занимание на клубната база в Панчарево.

В тренировката взеха участие всички футболисти с изключение на капитана Петър Занев и Георги Йомов, които са на лагер с националния отбор. Настроението бе добро и тимът се готви усилено за предстоящите мачове от първенството и Купата на България.

В следващите няколко дни Любослав Пенев ще даде специално интервю за клубната медия", написаха още от ЦСКА на сайта си.

Снимка: Lap.bg

Бруно Акрапович се задържа на треньорския пост в ЦСКА по-малко от 5 месеца. Босненецът бе назначен на 11 ноември миналата година, когато замени уволнения Стамен Белчев. Акрапович записа 15 мача начело на "армейците", от които 10 победи, две равенства и три загуби.

Пораженията бяха от "Йънг Бойс" в Лига Европа. "Лудогорец" и "Берое" в Първа лига. ЦСКА заема третото място в класирането - 9 зад лидера и шампион на страната "Лудогорец".

Ел Голеадор застава начело на ЦСКА за четвърти път. Последният му престой на ст. "Българска армия" бе между 8 февруари и 3 май 2019 г. В 14 мача той записа 7 успеха, 3 равенства и 4 поражения.