на живо

Петър Хубчев: Приемам избора на Петев, имам доверие на тези играчи (ВИДЕО)

Новият национален селекционер беше представен официално

Петър Хубчев беше представен официално като новия национален селекционер на България. Един от героите ни от САЩ '94 ще има тежката задача. На "лъвовете" предстоят световни квалификации срещу Франция и Швеция.

"Това, което най-много ме интересува, е да накарам тези момчета да бъдат приятели и да се раздават максимално на терена. В двата мача ще се доверим на тези играчи. Футболистите са извикани от предишното треньорско ръководство. Приемам на 100% избора на Петев и имам доверие на въпросните играчи. Основната ни цел е да изградим колектив", заяви Хубчев пред медиите.

"Няма подмладяване, има желание и себераздаване. Това ще бъде водещо. Годините няма да бъдат от значение"

"С новия селекционер можем да започнем начисто. Не трябва да бъдем много взискателни и да имаме големи очаквания. Нека да дадем шанс на новия екип. Не отписваме тези квалификации, но е по-реалистично да работим за следващия цикъл", каза вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков.

"Нямаше варианти и разговори с други треньори. Няма за какво да се сърдя на Ивайло Петев. Той постъпи коректно и ни информира. Насила хубост не става".

Тагове:

@