на живо

Петър Хубчев: Имаме прогрес от мача с Франция

Събраха се много загуби, при това все тежки, констатира капитанът Светослав Дяков

Срещу Швеция играхме малко по-добре от мача с Франция, констатира националният селекционер Петър Хубчев след поражението с 0:3 в Стокхолм. "Загубихме тази среща за четири минути. Имахме добра възможност да изравним между двата гола, но не успяхме. Не знам дали резултатът е най-важен за нас. По-голям е броят на футболистите, които се раздаваха - говорим поне за осем, девет, десет играчи. Индивидуалните грешки няма как да ги махнем. Върху себераздаването трябва да работим много“, допълни специалистът. 

"Можем много поуки да извлечем от тези два мача, но нека не са днес. Почти всички голове станаха от индивидуални грешки. Това, ако може да го намалим, ще бъде добре. Трябва да сме много по-агресивни", подчерта още Хубчев.

"След този резултат е трудно да говоря. Доста загуби дойдоха в последно време, и то все тежки. Единствената рецепта е работа“, заяви капитанът на България Светослав Дяков. - Трябва да работим много и да тичаме много. Наситихме средата на терена с цел да задържаме топката. Треньорът и ние знаем къде правим грешки и трябва да ги оправим", допълни халфът.