на живо

Петър Хубчев: Съжаляваме за развоя на мача

Момчетата дадоха всичко от себе си

БГНЕС

Старши треньорът на Берое (Стара Загора) Петър Хубчев говори пред клубната телевизия на "зелените" след края на нулевото равенство като гост на датския Брьондби във втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Берое отпадна след общ резултат 0:1.

"Сега съжаляваме още повече, с оглед развитието на мача. Отборът се раздаде максимално. Двете положения накрая, ако бяха влезли, щеше да бъде перфектно. Като тактическа постройка и като себераздаване нямаме никакви забележки.'', заяви Хубчев.

"За нас и четирите мача, които изиграхме в Европа през тази година, са опит. Можем само да се учим. Вижда се, че с всеки следващ мач отборът радваше повече в себе си. Поне за мен. Трудно е да правим някакви изводи след като в отбора имаме 6 или 7 нови футболисти. Не можем да правим изводи за миналите мачове."

"Най-много ме радва доброто представяне във физически план. Имах притеснения за физическото състояние на отбора. Момчетата се раздадоха до край, издържаха. Даже бих казал, че накрая опитаха и да вземем мача. Дано така да продължим натам."

"Няма как да бъдем 100 процента възстановени, но момчетата са професионалисти и ще положат всички усилия да се възстановим.", завърши старши треньорът на старозагорци.

Начинът, по който се отпадна, не може да ни демотивира. Ако аз съм футболист, това би ме мотивирало повече дори.Трудно е сега да направим оценка на представянето. Може би трябва повече да вярваме в силите си и да показваме по-голямо самочувствие на терена."