на живо

Петър Хубчев: Момчетата опитаха да достигнат максималните си моментни възможности

Националният селекционер не е доволен от играта срещу Казахстан

Lap.bg

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев не остана особено доволен от играта на тима в контролата с Казахстан. "Лъвовете" спечелиха трудно с 2:1 след гол на Николай Бодуров в добавеното време. 

"Не съм съвсем доволен. Най-доброто е резултатът, но той е без значение. За съжаление пак трябва да делим мача на полувремена. Първото се получи. Ако по едно полувреме се задоволяваме, няма да се получи докрай.", каза Хубчев след срещата в Унгария. 

Според наставника, двете контроли с Казахстан и Босна и Херцеговина (загубена с 0:1) са били полезни, защото "най-важното от това събиране беше желанието, с което момчетата участваха в тренировките и мачовете". "Вече другото е въпрос на майсторство", добави селекционерът.

Хубчев добави, че мнението му за физическото състояние на част от играчите се е потвърдило. "Момчетата, които не играят редовно или много, са наясно с това. Доброто от цялата история е, че поне опитаха да стигнат до максимума на моментните си възможности. Много неща искам да подобря, но не мога да ги коментирам с вас", завърши той.