на живо

Петър Манджуков нападна жестоко Стойчо Младенов и Александър Томов (ВИДЕО)

"С Томов ще говоря само чрез адвокат!" обяви бизнесменът

 

Един от основните акционери в ЦСКА Петър Манджуков отправи остра атака към бившия треньор на клуба Стойчо Младенов и бившия главен акционер Александър Томов. Манджуков обяви, че заради Младенов обикновените служители в ЦСКА не са вземали заплати, докато треньорът е прибрал 220 хиляди лева от началото на годината. Бизнесменът добави, че с Александър Томов ще комуникира вече само чрез адвокати:

„Аз искам да покажем кои са гробокопачите на ЦСКА и вие ще го видите с документи. Въпреки всичко, със съпричасността на такива фенове като моя син Ивайло, трябва да се гордеете с такива фенове. Аз съм застанал зад него“, каза Манджуков.

 

„Как може някой да дава от личните си пари? Приемете ме за застаряващ глупак. Отборът аз ли съм го направил? Великият треньор Стойчо Младенов...Човекът, който говореше глупости за нас.“

 

„А същият този човек, ще ви покажа във вторник, колко е получил господин Стойчо Младенов като главен треньор от момента, в който ние финансираме. И защо не са платени заплатите на чистачките, на хората, които перат екипите, на обикновените хорица, защо не са платени заплатите? А този велик патриот на ЦСКА, само доколкото знам аз, 220 хиляди му дадохте тази година на господин Младенов? Питам господин Тодоров. Питайте го конкретно. И благодарение на него отборът играе по този начин. Аз няма да ходя на мачове, не мога да гледам тези футболисти."

Петър Манджуков каза, че лиценза на ЦСКА е спасен благодарение на 800 хиляди лева, които днес той и Юлиян Инджов са превели по сметките на кредитори. Той обеща, че идния вторник ще разкрие в подробности финансовото състояние на ЦСКА.

Манджуков сподели, че е поканил свои приятели на стадион Българска Армия и загадъчно добави: "Дай Боже да стане нещо..."

Вижте прелюбопитното изказване на Петър Манджуков: