на живо

Петев не е търсил "Омония" за извънсъдебно споразумение

Адвокатът на българина отрече появилите се информации

БГНЕС

Българският треньор Ивайло Петев или негови представители не са търсили "Омония" Никозия за извънсъдебно споразумение, а казусът в момента е в съда, заяви адвокатът на бившия национален селекционер Панос Пафитис.

Появиха се информации, че Петев е потърсил последния си клуб, за да стигне до извънсъдебно споразумение по спора и да се размине със съда. Оказа се обаче, че това не е точно така.

"Никой от страна на Ивайло Петев не се е свързвал с "Омония". Делото е в съда. Г-н Петев не иска да говори нищо повече на този етап. Имам обаче разрешение от моя клиент, ако "Омония" изрази подобна позиция и иска да преговаряме, да стартираме разговор с тях", казва адвокатът на Петев, цитиран от медиите на Острова на Афродита.

Според него, в момента българският специалист си е в родината и има телефон, с който поддържат връзка по този въпрос, както и по останалите казуси, които ги касаят. Но Пафитис заяви, че категорично от страна на "Омония" не е имало предложение за разрешаване на проблема извън съда.