на живо

Петричев: Не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител при нас

Изпълнителният директор на шампионите отказа да коментира изказванията на главния мениджър на ЦСКА

Петричев: Не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител при нас

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев отказа да коментира изказванията на главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, който нападна тима от Разград, че искал допинг контрол и не пожелал отлагане на срещата.

Двата тима завършиха 2:2 на "Българска армия". Мачът бе доста драматичен, а "армейците" могат само да съжаляват, че пропуснаха да спечелят важни три точки.

"Не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител в отбора на "Лудогорец", за да знае за какви пари става въпрос. Избягвам да го коментирам и за мен е без значение какво говори той.", започна Петричев, който първоначално заяви, че отборът му никога не е искал отлагане на мачове заради евротурнирите. След това обаче се сети, че се е случвало, - "Много рядко, последният ни път беше след гостуването ни в Москва. Когато един отбор има претенции да играе в Европа, трябва да свиква да играе в цикъл сряда-събота. "Лудогорец" показа, че може да играе така. Не виждам причина днес да е трябвало да се отлага мачът, видяхте, че се получи един хубав двубой."

"Дежурното оправдание, когато се играе срещу "Лудогорец, е съдията. Какъв е проблемът да има допинг контрол? Според мен след всеки мач трябва да има такъв. Друг е въпросът дали в България има възможност да се прави. Не разбирам какъв е проблемът да има. Много пъти сме играли сряда-събота и сме били подлагани на допинг контрол. Постоянно сме били обект в последни 10 години и сме нямали проблеми за разлика от някои клубове", каза още Петричев.