на живо

Петричев: Някой трябва да умре ли? Кой ще носи отговорност тогава? (ВИДЕО)

Според изпълнителния директор на "Лудогорец" някой има интерес да създава напрежение

БГНЕС

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев никак не остана доволен от коментара на диктора на ЦСКА, който обяви по радиоуредбата, че двата гола на отбора му са от засада. "Орлите" спечелиха на "Българска армия" с 2:0, а според Петричев някой има интерес да нагнетява напрежението.

"Не мога да кажа дали головете ни са дискусионни. Не съм специалист по съдийството, нека тези, които са, те да кажат. Но не е редно да се съобщава подобно нещо по радиоуредбата. Ако се случи някакво нещастие, кой ще носи отговорност? Дикторът ли, или който му е наредил? Нямам представа кой му е наредил, аз не мога да им хвана края на директорите тук. Видяхте колко озверели хора има", каза той.

Попитан дали действително Кирил Домусчиев помага на аматьорския ЦСКА 1948, както се твърди от доста хора, Петричев отговори: Не съм оторизиран да говоря от името на Кирил Домусчиев. С него в последните дни съм се чул един път и това беше по повод медицинския център на базата ни. Изобщо не ни интересува кой твърди, че финансираме ЦСКА 1948. За мене някой има интерес да се нагнети обстановката, за да може да вземе нещо от мачовете с нас. Но съм им и благодарен, защото така ни мотивират допълнително. Ние не се уплашихме на "Мала Маракана" в Белград, а какво остава от 8000 души на "Армията" да се уплашим.