на живо

Петричев: Оформя се коалиция Ганчев-Русев срещу нас

"Усещаме зъбите на собственикът на ЦСКА върху нас вече 8 години", заяви изпълнителният директор на "Лудогорец"

Lap.bg

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев съзря коалиция между собствениците на ЦСКА и "Левски" - Гриша Ганчев и Спас Русев, срещу разградчани.

В последните дни между трите гранда у нас прехвърчаха искри, като собствениците на "червени" и "сини" обвиниха Кирил Домусчиев в липса на феърплей.

"Не искам да коментирам собствениците на отборите, тъй като не са на моето ниво. Те са в правото си да казват каквото искат. Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между Русев и Ганчев, но според мен тази коалиция ще продължи доста кратко, тъй като няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъскат и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която "Лудогорец" усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството. Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция между тези двамата", заяви Петричев при заминаването на шампионите за Кипър.

За "Лудогорец" предстои гостуване на АЕК в третия кръг от груповата фаза на Лига Европа. След два кръга "орлите" все още нямат точки в актива си.