на живо

Петричев: Подготвяме обучение за Станислав Генчев (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на "Лудогорец" не коментира слуховете за Павел Върба

Петричев: Подготвяме обучение за Станислав Генчев (ВИДЕО)

"Славия" изненада "Лудогорец" с късен гол, донесъл равенството 1:1 в мач от българския шампионат, а след срещата най-задаваният въпрос беше дали Станислав Генчев изведе за последно "орлите" като треньор.

"Когато загубим две точки, за нас е равносилно на загуба. Не съм доволен. Не завършихме годината по възможно най-добрия начин, но предстои сега период, в който момчетата да починат, а след това да направят добра подготовка", коментира изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев.

"Преди месеци ви казах, че ще развиваме Станислав Генчев в дългосрочен план. Той е момче с изключителни качества. Ние вярваме, че има потенциал да стане един от големите български треньори. Той е в "Лудогорец".

Петричев не даде ясен отговор дали чехът Павел Върба ще поеме шампионите след края на есенния полусезон: "Още септември месец ви казах, че "Лудогорец" знае какъв треньор иска. През месеците, които минаха, ние сме работили по този въпрос - активно и сериозно. Когато има нещо официално и ние преценим, че е точният момент, ще го съобщим на официалния си сайт."

"В момента сигурното нещо е, че ще развиваме и инвестираме в Станислав Генчев. Подготвяме едно обучение за него. Всичко е ясно от доста време насам.", добави Петричев.