на живо

Петричев: Ще чуете много неща през трансферния прозорец. Не им вярвайте

"Впечатлен съм от новия треньор", заяви изпълнителният директор а "Лудогорец"

Lap.bg

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев, призова футболните привърженици да не вярват на всяка информация, свързана с клуба, която се появи в медиите по време на трансферния прозорец.

"Доста информации се появяват и ще продължат да се появяват, докато трансферния период е отворен. Ще чуете имената на доста футболисти, които ги спрягат за "Лудогорец". Не вярвайте на всичко. Когато има официално, ние го обявяваме. В този период се спрягат много имена", призова той.

Днес (9 януари) отборът замина на подготвителен лагер в Турция. Там лидерите в класирането на Първа футболна лига ще изиграят 6 контролни срещи - с "Пакси" (Унгария), "Пиаст" (Полша), "Кайрат" (Казахстан), "Цървена звезда" (Сърбия), "Ахмат" (Русия) и "Слован" (Словакия).

Тимът вече е поверен в ръцете на новия треньор - Павел Върба.

"Той е човек с много сериозен опит. Още в първия разговор това нещо се разбира. Аз лично имам много сериозни надежди Павел Върба да успее и вярвам в това. Стискаме му палци. Надявам се, че това, което сме му задали като цели да го постигне. Аз съм впечатлен от работата на Павел Върба, но е прекалено рано. Да не започваме типично по български с оценките. Човекът има достатъчно време пред себе си, за да разгърне потенциала си. Аз се надявам, че неговата работа ще даде резултати в шампионата. Прекалено рано е да даваме оценки, на когото и да било. Мисля, че не е и необходимо в момента", каза Петричев.