на живо

Петрович: Не загубихме, което е хубаво. Мога да се махна утре (ВИДЕО)

"Мога да се махна още утре от отбора", заяви треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович коментира равенството 2:2 в дербито на 8-мия кръг на Първа лига между неговия тим и "Левски". "Червените" губиха с 0:2 след първото полувреме, а след това наваксаха и мачът завърши 2:2. 

"Дербито си беше дерби, беше интересно. "Левски" игра по-добре през първото полувреме. Използва възможностите си и поведе. Поправихме грешките си през второто полувреме, успяхме да изравним резултата. Бяхме много по-добри през второто полувреме. Стигнахме до равенство, не загубихме, което е най-хубаво. За да изравниш трябва голяма сила, след като падаш с 0:2.", заяви той.

"Изглежда, че спечелихме тази точка. Играхме добре и през първото полувреме, до първия гол. "Левски" успя да вкара гол с първата си атака, което беше лошо за нас, но в крайна сметка завършихме 2:2. Извлякохме си поуките и ще бъдем по-добри за напред. Имаме играчи, които могат да играят по-добре", добави той.

Петрович беше освиркан от агитката на ЦСКА на полувремето. Той заяви, че привържениците са тези, които имат право да критикуват.

"Нормално е. Когато губиш с 0:2 е ясно, че треньорът е виновен. Не мога да съм отговорен обаче за всички играчи на терена и за това, което не направиха на терена. Публиката обаче винаги има право да критикува - и мен, и футболистите, и всички. Аз мога и още утре да се махна. Няма проблем. Мога да кажа истината за това, което се случва в отбора и да се махна", завърши той.