на живо

Пламен Марков определи като "смущаващо" провалянето на трансфера на Соу (ВИДЕО)

Такива действия трябва да стават по-рано, за да няма проблеми, коментира изпълнителният директор на ЦСКА

Пламен Марков определи като "смущаващо" провалянето на трансфера на Соу (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков смята, че ако трансферът на Али Соу е бил финализиран по-рано, то е нямало да се стигна до проваленото му преминаване в "Дижон".

Нападателят остава на "Българска армия" заради изпускане на срока с четири минути. Трансферният прозорец във Франция затвори в 1:00 ч. след полунощ на 6 октомври. Дотогава от "Дижон" не са успели да регистрират преминаването на играча в редиците си. Това е станало няколко минути след определения срок, което направи сделката невалидна.

"Факт е, че доста от трансферите се осъществяват в последния момент, в последните минути. По принцип, за мен е малко смущаващо, защото при такива решения винаги може да се допусне грешка. Както и стана... с оглед на последните минути и преминаването на лимита. Аз считам, че такива действия трябва да стават своевременно по-рано, за да няма такива проблеми.", каза Пламен Марков при представянето на биографичната книга на Димитър Пенев.  

Марков отказа да коментира изненадващия трансфер на Кирил Десподов в "Лудогорец", който отприщи гнева на феновете на "червените".