на живо

Плейофите в Шампионската лига - на живо в каналите на bTV Media Group

Започваме точно в 21:30 ч. по bTV Action

Плейофите в Шампионската лига - на живо в каналите на bTV Media Group

Плейофите за влизане в групите на Шампионската лига продължават тази вечер в 22:00 часа с нови три интересни сблъсъка. Те ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group. Коментарното ни студио по bTV Action започва половин час по-рано - в 21:30 ч.

В най-интересната среща "Йънг Бойс" приема "Цървена звезда". Гледайте я пряко по bTV Action. 

Двата тима дебютираха в групите на Шампионската лига през миналия сезон, а сега ще се опитат отново да намерят място сред елита на Стария континент.

Снимка: Reuters

"Звездашите" имат леко психологическо предимство след драматичния успех над "Копенхаген" с дузпи миналата седмица.

Това ще е втори сблъсък между "Йънг Бойс" и "Цървена звезда". Те играха един срещу друг през сезон 2004/05 във втория предварителен кръг на турнира. Тогава сърбите надделяха с общ резултат 5:2 от двата мача (3:0 като домакин и 2:2 като гост).

Мачът между "Олимпиакос" и "Краснодар" ще бъде излъчен по RING. Гърците имат солиден опит в групите на Шампионската лига за разлика от руския тим, който се цели в дебютното си участие. През миналия сезон "Краснодар" впечатли с представянето си в Лига Еврова и е готов да поднесе изненада. 

Снимка: Reuters

"Динамо" Загреб и "Розенборг" също ще спорят за едно място в груповата фаза. Тази среща ще бъде излъчена на живо на Voyo.bg. Хърватите искат да стигнат до групите на Шампионската лига за пети път в историята.

Шампионът на Норвегия има 11 участия, но за последно игра в груповата фаза през сезон 2007/08. Двата тима не са се срещали досега в Европа.