на живо

По-блестяща от "Златната топка" (ГАЛЕРИЯ)

Съпругата на Меси прикова вниманието по време на церемонията в Париж

Лионел Меси спечели рекордна шеста "Златна топка". Това постижение също е за завиждане, но след церемонията в Париж всички са категорични - аржентинецът е извоювал най-голямата си награда преди години и тя носи името Антонела.

Съпругата на футболиста на "Барселона" прикова вниманието по червения килим и в залата с поредната си зашеметяваща визия. В тон с грандиозното събитие, тя беше избрала интересен тоалет, който подхождаше на традиционния костюм с марка "Армани" на съпруга ѝ. 

Снимка: Reuters

Антонела беше заложила също на черен панталон, но съчетан с пищна горна част в черно и бяло. Тя стигаше до земята и беше обсипана с впечатляваща бродерия. 

Блестящ колан подчертаваше стройната фигура на красавицата. 

Снимка: Instagram

След церемонията тя използва социалните мрежи за да благодари на дизайнерската къща в Барселона, бижутера от Монте Карло и фризьора си, които се погрижиха да изглежда по-блестяща дори от трофея.

Неотлъчно до Лионел и Антонела бяха двама от тримата им синове - Тиаго (на 7 години) и Матео (на 2 години). Най-малкият Чиро остана вкъщи. Малчуганите позираха с охота преди церемонията, облечени в копия на костюма на футболиста.

Снимка: Reuters