на живо

По-специалната страна на Жозе Моуриньо (ВИДЕО)

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" с мил жест към едно от децата на мача в Луганск

manutd.com

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" - Жозе Моуриньо, може да е суров и строг на скамейката, но понякога дребните жестове, които прави, разтопяват от умиление футболните привърженици.

Специалния рядко показва своята мека страна и никога пред футболисти и медии. Камерите обаче го уловиха преди старта на срещата между "червените дяволи" и "Зоря" Луганск да завързва връзките на обувките на едно от децата, които излизат за ръка с футболистите преди първия съдийски сигнал.

Въпреки че той и футболистите му са идоли за малчуганите, Моуриньо не се поколеба да помогне на момчето, което зъзнеше в тунела на стадиона.

Иначе Специалния беше доволен и след края на срещата между "Манчестър Юнайтед" и "Зоря". Английският тим победи с 2:0 и си осигури класиране в елиминационния кръг на Лига Европа.

"Червените дяволи" ще научат своя съперник в понеделник (12 декември) от 14:00 ч. Жребият, който ще определи и отбора, срещу когото ще играе и "Лудогорец", може да гледате пряко по bTV Action. Час преди това ще бъдат определени и 1/8-финалните двойки в Шампионската лига.