на живо

Под карантина: Роналдо проговори на руски (ВИДЕО)

Португалецът зарадва феновете си с живо включване

Reuters

Кристиано Роналдо все още е под карантина в дома си, след като преди дни даде положителна проба за COVID-19. Това обаче не му пречи да радва своите фенове и последователи в социалните мрежи.

Вместо да скучае, португалската футболна звезда реши да разнообрази вечерта си с живо включване в "Инстаграм". Последователите му веднага откликнаха с редица въпроси и с пожелания за бързо завръщане към тренировките и мачовете.

Роналдо се постара да обърне внимание на колкото се може повече от своите фенове, а може би най-специални се почувстваха почитателите му в Русия. Изненадващо португалецът ги поздрави на техния език с "Наздраве", "Как сте?" и "Добре".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Кабан Сумрачный (@kabansumrachniy) on

Звездата на "Ювентус" се завърна в Торино заедно със семейството си, след като беше тестван в Португалия и там научи, че е заразен с COVID-19. Именно това негово решение да пътува обратно за Италия предизвика множество противоречиви коментари.

Роналдо е използвал медицински самолет и не е контактувал с пилота или шофьора на линейката, която го е откарала в дома му. Въпреки това спортният министър на Италия остро разкритикува поведението на звездата и заяви, че завръщането му в Италия е нарушение на предписания протокол при положителен тест за коронавирус.