на живо

Под ръководството на най-добрия за 2021 г. (ВИДЕО)

Приспособи ли се Валери Генов към "Черно море" и указанията на Илиан Илиев? Гледайте в предаването "Тази събота" на 29 януари

Да тренираш при най-добрият! Водещият на спортните новини на bTV и студио "Шампионска лига" Валери Генов успя да усети какво е да си част от добре смазан отбор като "Черно море"!

Той жертвоготовно облече тренировъчния потник, обу бутонките, предпочете анцуга пред костюма и се впусна в едно от заниманията на тима, за да усети какво е да бъдеш наставляван от най-добрия за 2021 г. - Илиан Илиев.

Специалистът, който наскоро получи награда за най-добър треньор за изминалите 12 месеца в родното първенство, може да се похвали с дълъг стаж на скамейката. 

Всъщност Илиан Илиев застана начело на "Черно море" през декември 2017 г. Това го превръща в най-дългозадържалия се треньор на тима от цели 63 години насам!

Защо е толкова важен Илиев? Как преминават тренировките при него и успя ли да го впечатли Валери Генов след пробния период? Гледайте утре (29 януари) в предаването "Тази събота"!