на живо

Подигравки в мрежата с новия "разрушително бонбонен" екип на "Манчестър Сити"

Феновете разкриха откъде идва идеята за новите цветове

Новият трети екип на "Манчестър Юнайтед" раздели мненията със своите свежи цветове в прасковено и жълто. Английският шампион стартира ново дръзко партньорство с "Пума", като не самите цветове, а обяснението за тях възмутиха футболните фенове.

"Изпълнените с живот и разрушителни цветове на новия екип въплъщават модерността на клуба и неговата мисия да играе атрактивен, техничен и атакуващ футбол - от представителните отбори при мъжете и жените до академията", се казва в ПР съобщение на сайта на "гражданите".

Феновете обаче не са убедени в частта с "модерността на клуба". Те имат свои мнения по въпроса и ги изразиха с интересни колажи в социалните мрежи.

Пеп Гуардиола сподели, че няма търпение да види играчите си, облечени с новия екип: "Футболът е извор на вдъхновение и наслада за милиони по света. На терена, нашата цел е да играем атрактивен и приятен футбол, и затова съм доволен, че дизайнът на "Пума" е използвал това вдъхновение за третия ни екип. Нямам търпение да го видя в действие на терена през този сезон.", каза мениджърът.