на живо

Погба отказа автограф, замериха го с чиния (ВИДЕО)

Нападателят на "Манчестър Юнайтед" разгневи фенове по време на вечеря

Getty Images

Футболистът на "Манчестър Юнайтед" - Пол Погба сериозно ще преосмисли дали да отказва автографи на фенове от тук нататък. Французинът си навлече гнева на двама привърженици, чиято молба за подпис отклони. В отговор на неговото "Не!", те започнаха да хвърлят чинии.

Случката се разиграла в ресторант "Акбар" в Манчестър, където най-скъпият футболист в Англия вечерял с компания. Към масата на французина се приближили привърженици, които поискали автограф, но Погба решил да откаже. Това предизвикало гнева на двама от феновете, които започнали да хвърлят част от чиниите от съседните маси по играча на "червените дяволи". 

За щастие пострадали от гнева на обидените фенове няма, но за да бъдат усмирени се наложило да се намеси полиция. 

"Момчетата бяха бесни, че Погба имаше спокойствието да им отговори с "не" на молбата за автограф. Репчеха му се и нещата лесно можеха да прераснат във физическа саморазправа, ако персоналът и приятелите на двете групички не ги бяха усмирили", разказват двама очевидци, които дори заснеха клип, който беше разпространен от британския таблоид "Сън".

"Погба се наслаждаваше на спокойна вечер с приятели и това внимание хич не му се понрави. Те обаче повтаряха, че голямата му заплата се дължи именно на тях", добавят те.

От полицията в Манчестър обявиха, че след като са се намесили веднъж, при тях не са постъпвали повторни оплаквания от ресторант "Акбар".

Пол Погба пристигна на "Олд Трафорд" през лятото на 2016 г. от "Ювентус" за трансферната сума от 105 млн. евро. Мениджърът на тима - Жозе Моуриньо, разчита на своята звезда, който има 7 гола в 37 срещи за "Манчестър Юнайтед" до момента.